afdruk

Volgens § 5 TMG

NOAH Stahlhandel
Sabine Pikaar
Mittelstraße 24
57629 Mörsbach

 

Contact

Telefoon: +49 2688 9887125
Email: info@noahstahlhandel.eu

Sales fiscaal identificatienummer volgens § 27 a BTW-wet: DE815699293

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk volgens § 7 paragraaf 1 van TMG voor eigen inhoud op deze pagina’s onder de algemene wet. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn we niet verplicht diensten of opgeslagen informatie te controleren of omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen te verwijderen of blokkeren de toegang tot informatie op grond van de algemene wetten blijven onaangetast. Echter, een relevante verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van de kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen wij geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud ervan. De betreffende aanbieder of exploitant is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van enige Gelinkte Site. De gekoppelde sites waren op het moment van koppelen voor mogelijke schendingen van de wet gecontroleerd. Illegale inhoud was op het moment van koppelen. Een permanente controle van de gelinkte pagina’s is onredelijk, zonder concreet bewijs van een overtreding. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk te verwijderen.

Auteursrecht

De inhoud en de werken die op deze pagina’s gecreëerd door de site exploitanten zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De reproductie, aanpassing, verspreiding of elke vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van zijn respectievelijke auteur of maker. Downloads en kopieën zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik. Wat de inhoud is niet gemaakt door de website exploitant, de auteursrechten van derden. Elke duplicatie of geëtiketteerd als zodanig. Mocht je nog steeds bewust te zijn van schending van het auteursrecht, vragen wij om een ​​hint. Na kennisgeving van overtredingen, zullen we de inhoud onmiddellijk verwijderen.